Спорт

Спорт

Тренажерний зал (площею 250 м2)

Сучасні програми тренувань, професійні методики проведення занять, висококваліфікований тренер, дозволять зробити Ваші заняття ефективними та комфортними.

Фітнес зал

Фітнес клуб став невід’ємною частиною життя тих, хто вирішив вести здоровий спосіб життя і завжди бути в хорошій формі. У нашому клубі працюють професійні інструктори – це провідні професіонали фітнесу, за плечима яких багатий спортивний і тренерський досвід. Вони з задоволенням дадуть відповідь на всі питання і допоможуть скласти індивідуальні програми тренувань, з урахуванням рівня підготовленості і цілей.

Корти для сквошу

Сквош – це динамічний і захоплюючий ігровий вид спорту в закритому просторі з м’ячем і ракеткою, який нерідко називають «фізичними шахами», «грою мислителів» і «поєдинком розуму». Заняття сквошем розвивають витривалість, координацію рухів і гнучкість, тактичне мислення, просторову уяву, швидкість реакції, силу, спритність і навіть психологічну стійкість.

Настільний теніс

Готель пропонує своїм постояльцям весело провести час за грою в настільний теніс. Тут можна скоротати час з друзями, познайомитися з іншими учасниками-постояльцями, а також влаштовувати захоплюючі спортивні турніри і чемпіонські змагання. Пограти в настільний теніс буде цікаво всім – і професіоналам, і аматорам, і навіть тим, хто вперше в житті візьме ракетку в руки.


Розповісти в соц. мережах: